Voorwaarden

Algemene voorwaarden voor gebruik van de website van Diana’s Creaties

Voor alle bestellingen en workshops die op deze site genoemd zijn, geldt:

  1. Het adres waar de workshops gegeven worden en bestellingen kunnen worden afgehaald is : Johan de Wittstraat 111  3135 RH Vlaardingen.
  2. De op de website genoemde prijzen zijn inclusief btw en alle ingrediënten en gebruik van materialen, tenzij anders aangegeven.
  3. Na inschrijving wordt een plek voor de gewenste workshop gereserveerd; per omgaande ontvang je een bevestigingsmail met betalingsgegevens. Heb je zelf een groepje van 4 personen, dan is het ook mogelijk in overleg een andere datum of tijdstip te plannen voor een besloten workshop buiten de agenda om. Om je reservering definitief vast te leggen, dient binnen 1 week na deze bevestiging van de workshop de volledige betaling van de workshop te worden voldaan. Mocht er na 7 dagen nog geen betaling zijn bijgeschreven op het rekeningnummer uit de bevestigingsmail, vervalt je reservering. Helaas zijn wij genoodzaakt hier strikt mee om te gaan. Voorkom teleurstellingen: betaal tijdig. Het voldoen van de betaling geldt als definitieve inschrijving.
  4. De annuleringsregeling is als volgt: Tot uiterlijk 3 weken voor aanvang van de workshop/ bestelling wordt het bedrag van de workshop/ bestelling bij afmelding volledig retour gestort. Van 3 weken tot 1 week voorafgaand aan de workshop/ bestelling wordt 50% van de betaling retour gestort. Vanaf één week voorafgaand aan de workshop/ bestelling, vervalt recht op restitutie. Bij annulering wegens weersomstandigheden gaan wij uit van het reisadvies van de KNMI. Alleen indien er sprake is van negatief reisadvies, wordt indien gewenst de betaling retour gestort.
  5. Als je verhinderd bent, kun je zelf voor een vervanger zorgen; neem wel eerst even contact op met Diana’s Creaties.
  6. Als het vooraf vastgestelde minimum aantal deelnemers per workshop niet bereikt wordt, is het mogelijk dat de workshop geen doorgang vindt. Je ontvangt hier tijdig bericht over. In dit geval wordt de volledige betaling direct retour gestort.
  7. Bestellingen en workshops dienen vooraf volledig betaald te worden.
  8. Indien door overmacht de workshop door Diana’s Creaties geannuleerd wordt, ontvang je de volledige betaling retour.
  9. De prijzen zoals vermeld op de site zijn geldig tot 31 december 2022.

Taarten maken en bestellen!